Egyedi gyártású zuhanykabinok

Zuhanykabinjaink kizárólag 8 mm vastag edzett üvegből készülnek, ezáltal jóval stabilabbak mint az áruházakban kapható kész kabinok. Keret nélküliek, ezért könnyen felújíthatóak (akár házilag). A pontos vízzárásról cégünk "gondoskodik" a beépítés során. A zuhanykabinok gyártása helyszíni felmérést követően történik, amely kb. 2 hetet vesz igénybe, ezután lehet beszerelni a zuhanykabint! Kérésre a belső oldalt tartós vízlepergető felülettel is el tudjuk látni. Árakról a +36202244549 telefonszámon, vagy emailben érdeklődhet! További információkért kattintson a fotókra! Tekintse meg további termékeinket a Termékeink menüpont alatt! Ha kérdése van, kérem keressen minket elérhetőségeinken! Ha közvetlenül szeretné feltenni kérdését, kérem hívjon az alábbi telefonszámon!

+36202244549

Felújítja a nyaralóját? Cserélje le a fürdőszoba zuhanykabinját is!

Sokan, mielőtt birtokba vennék nyaralójukat az idei szezonban, kényelmük érdekében felújíttatják az ingatlant. Ilyenkor minden egyes helyiség jelentős átalakításon megy keresztül, vagyis a fürdőszoba sem maradhat ki a munkálatokból. Lecserélésre kerülnek a régi mosdók, zuhanytálcák és helyükre új, korszerűbb, igényesebb berendezések kerülnek. Ha Ön is szeretné felújíttatni nyaralóját és a fürdőszobába egyedi igényeknek megfelelő zuhanykabinra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Az általunk biztosított egyedi zuhanykabinok tökéletes választásnak bizonyulnak a nyaralók esetében is. Ezek az ingatlanok ugyanúgy rendelkezhetnek egyedi kialakítású fürdőszobákkal, amelyekbe nem olyan egyszerű zuhanyzót beépíttetni. A különböző beugrókhoz, egyedi tetőtéri megoldásokhoz az előre legyártott típusok nem bizonyulnak előnyös választásnak, ezzel szemben az egyedi zuhanykabinokkal a legspeciálisabb kialakításhoz is könnyedén lehet igazodni. Az egyedi zuhanykabin megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Legutóbbi referenciák / bejegyzések